Länkar

LÄNKAR TILL SIDOR OM SAMARBETSPARTNERS, SKADOR, KROPPEN, M.M.

Samarbetspartners

 

Falck Healthcare - www.tryggrygg.se

Försäkringsbolag som hjälper företag och organisationer att bli effektivare och hälsosammare genom att stötta människor till att fungera i arbete. Här har du som arbetar på Adecco, ISS, JYSK, KappAhl, Nilson Group, RUSTA, SITA, Skanska och Coca-Cola rätt att söka vård via er företagshälsovård.

DKV Hälsa - www.dkvhalsa.se

DKV Hälsa erbjuder vårdförsäkring via privata alternativ för både företag och privatpersoner.

Tumba Hälsocenter - www.tumbahalsocenter.se

På Tumba hälsocenter arbetar 9 terapeuter med behandlingar som massage, medicinsk fotvård, kraniosakral terapi, kiropraktik, näringsterapi och analyser.

Syrianska FC - www.syrianskafc.com

Syrianska FC har en relativt kort historia sett till vad man lyckats ådstakomma. Föreningen grundades 1977 till en början som ett korpenlag, idag är Syrianska FC ett elitlag som spelar i Superettan.

Tumba Kiropraktik - www.tumbahalsocenter.se/benny-nicolaysen/

Mångårig kiropraktor och min mentor. Har även klinik i Trosa.

Ica supermarket Kvarnen, Huddinge - www.ica.se/butiker/supermarket/huddinge/ica-supermarket-kvarnen-huddinge-1346/start/

 

 

Skador


www.internetmedicin.se

En hemsida som är av utpräglad fackmannamässig karaktär. Den riktar sig till svenska läkare och är anpassad till svenska förhållanden.

www.idrottsskadeguiden.se

Vår målsättning är att ge dig allt du behöver för din träning och rehabilitering. Här hittar du fakta om över 70 idrottsrelaterade skador, över 20 olika tejpningsguider samt ett ständigt växande antal övningar. Allt är framtaget i ett samarbete mellan personliga tränare, fystränare och sjukgymnast för att du ska kunna känna dig trygg hos oss. Idrottsskadeguiden är även en webbshop med allt du behöver för att underlätta din träning, hjälpa dig i din rehabilitering och leda dig till att uppnå din fulla potential!

www.anatomiguiden.se

Detta är sajten för dig som vill lära dig mer om din kropp. Hur den är uppbyggd, vad som händer i den när du tränar och hur du ska sköta om den på bästa sätt för att nå de resultat du vill ha.

Informationen på Anatomiguiden presenteras på ett lättbegripligt sätt och har fokus på att koppla ihop all information med träning.

Vi visar hur du genom träning kan påverka kroppen positivt och mer exakt vad som händer när du får en bättre kondition, större muskler eller en smidigare kropp.

www.muskel.se

För dig som vill ha fördjupad information om muskler, musklers korrekta namn på latin, musklernas medicinska tillämpning, muskeltestning och neurokinesiologi.


Privat sjukvårdsförsäkring hos Din kiropraktor i tumba
Din kirorpaktor i Tumba finns även på www.tumbahalsocenter.se
Kiropraktor hos Syrianska FC
Mentor till Din kiropraktor i tumba